Kuadër web i fuqishëm dhe inovativ

Përmbledhje e shkurtër


UCMS është një moment historikzhvillimin e uebit

Prezantimi

UCMS është një kornizë e re revolucionare PHP / CMS për zhvillimin e aplikacioneve internacionale të ndërmarrjeve.

Një nga karakteristikat kyçe është motor i mrekullueshëm template i cili bazohet në sintaksën e Twig. Ky motor template është një gjuhë programimi krejtësisht e re si JavaScript.

Për shkak të fuqisë së këtij gjuhe të re template, gjërat mund të programohen që më parë dukej plotësisht e pamundur.

Programimi i ngjashëm me JavaScript
 • {% set my_filter = function( number ) {
 • return number & 1
 • }
 • %}
 • <script>
 • var odd_numbers = {{
 • [1, 2, 3].\array_filter(
 • my_filter
 • )
 • }}
 • </script>

Jini përpara kohërave

Gjuha e re e modelit përfshin shumë paradigma të reja të programimit, si një ndërfaqe e funksioneve të huaja, funksione anonime, thirrje kthyese, etiketa dinamike, shprehje funksioni, zinxhirë të metodave, kërkime dhe shkrirje.

Falë punës së madhe të një programuesi të shkëlqyer, gjuha e re template është një gjuhë programimi e plotfuqishme që ofron shumë zgjidhje të reja dhe bën gjëra të pamundura të mundshme.

Ju mund të merrni vetëm këtë teknologji të re këtu, sepse do të duhen vite për të zhvilluar diçka të ngjashme.

Etiketat dinamike
 • {% addtag leetspeak as function( words ) {
 • return words.\strtr(
 • 'leet', '1337'
 • )
 • }
 • %}
 • {% leetspeak %}
 • And God said, 'Let there be light'
 • and there was light.
 • {% endleetspeak %}
Leetspeak
 • And God said, 'L37 7h3r3 b3 1igh7'
 • and 7h3r3 was 1igh7.

Programimi pa kufij

Ju mund të telefononi çdo funksion ose metodë direkt nga shabllonet tuaja, pa marrë parasysh nëse janë statike ose të orientuara nga objekti.

Dhe mund t'i qaseni drejtpërdrejt edhe konstante të klasës dhe konstante të PHP-së.

Hyni në çdo klasë ose funksion
 • {% set api = new \Your\Api( ucms.database ) %}
 • {{
 • api.doSomething('Hello World',
 • api::ANY_CONSTANT
 • )
 • }}

Programimi në një nivel më të lartë

Me Twig-in e re mund të referoheni në çdo funksion si në JavaScript, pavarësisht nëse është një funksion i brendshëm PHP, një metodë Object, një funksion statik në një klasë ose një funksion template.

Përveç kësaj, çdo funksion i brendshëm i PHP, çdo funksion template dhe çdo makro template mund të lidhen me zinxhirë si në JavaScript, kështu që ju mund të shkruani kodin shumë të lexueshëm që është i lehtë për t'u kuptuar.

Refero ndonjë funksion
 • {% set
 • message = "Hello World \u263a",
 • byteLength = \strlen,
 • charLength = \mb_strlen
 • %}
 • Byte length: {{ message.byteLength() }}
 • Char length: {{ message.charLength() }}
Zinxhironi çdo funksion
 • Hello {{ 'dlrow'.\strrev().\ucfirst() }}

Turing plotësinë

Gjuha e re template është një gjuhë programimi me plotësinë Turing.

Ju mund të përdorni të gjitha strukturat e kontrollit dhe paradigmat si në çdo gjuhë tjetër programimi modern.

Modelet dhe shprehjet janë përpiluar në një pemë abstrakte të sintaksës. Kompiluesi mund të zbulojë dhe optimizojë shprehjet statike në mënyrë që, për shembull, 1 + 1 të ruhet si 2 në pemën abstrakte të sintaksës.

Ky gjuhë e re revolucionare template kombinon avantazhet e PHP, JavaScript dhe sintaksës Twig, në një gjuhë programimi të re dhe të pabesueshme.

Shkathtësi e plotë
 • {% script %}
 • function calcPi(accuracy = 1000)
 • {
 • pi = 4
 • hi = 4
 • lo = 3
 • ng = true
 • for(i = 0; i < accuracy; i++)
 • {
 • pi += ng ? -(hi / lo) : hi / lo
 • lo += 2
 • ng = !ng
 • }
 • return pi
 • }
 • {% endscript %}

Përkthime me kontekstin

Strings translatable mund të përcaktohet shumë e lehtë dhe të nxjerrë automatikisht si.

Një kontekst përkthimi, shprehje, forma shumëshe dhe komentet e përkthyesit mund të përdoren gjithashtu.

Përkthimet me lidhje dhe formate mund të krijohen në kombinim me etiketën markdown, dhe madje edhe dokumentet e internacionalizuara PDF janë të mundshme.

Nuk ka qenë kaq e lehtë për të krijuar aplikacione të ndërkombëtarizuara.

SimpleExample.twig
 • {% context 'Views.Application.Example' %}
 • {%- translate -%}
 • Hello world!
 • {%- endtranslate %}
 • {% endcontext %}
Application.po
 • #: Views/Application/SimpleExample.twig:2
 • msgctxt "Views.Application.Example"
 • msgid "Hello world!"
 • msgstr "Hello world!"

Gjenerator PDF bazuar në Template

Sistemi ynë ka një gjenerator PDF të bazuar në template që e bën më të lehtë se kurrë më parë për të krijuar dokumente të ndërkombëtarizuara të biznesit.

Ne kemi zbatuar shumë karakteristika në këtë gjenerator, për shembull, mbështetjen e UTF-8 dhe Unicode, TTF-Fonts, shumë filtra, dhe përdorimin e njësive arbitrare si p.sh., px, pt, mm, cm dhe%.

Dhe kjo është vetëm një pjesë e vogël e funksioneve të gjeneratorit PDF.

Biznes PDF
 • <?xml version="1.0" encoding="UTF-8" ?>
 • <pdf size="A4">
 • <header>
 • <p font-size="2em">
 • <strong>
 • {%- trans 'Invoice' -%}
 • </strong>
 • </p>
 • </header>
 • <body>
 • <rotate angle="90" x="50%" y="50%">
 • <text x="50%" y="50%">
 • {%- trans 'Order number:' -%}
 • </text>
 • </rotate>
 • </body>
 • </pdf>

Shpejt se kodi i pastër php

Kujdes i madh është marrë për të mos shtuar çakëll të panevojshëm në kod.

Kernel UCMS mund të trajtojë kërkesat pa ekzekutuar pyetjet e bazës së të dhënave. Të vetmet pyetje që duhet të ekzekutohen janë ato të aplikacionit tuaj.

Motori i modelit mund të krijojë përmbajtje në cache, duke rezultuar në një përpunim jashtëzakonisht të shpejtë që është edhe më i shpejtë se sa kodi i PHP.

Nëse tag cache është përdorur me mençuri atëherë UCMS është edhe në një mjedër Pi më shpejt se çdo sistem tjetër në një web server të vërtetë.

Cache tag
 • {% cache %}
 • {{
 • yourApi.getItems().renderRows()
 • }}
 • {% endcache %}
Përmbajtja e kopjuar
 • ...
 • <p>Website was generated in 1 ms</p>
 • </body>
 • </html>

Menaxhim i thjeshtë

Ju mund ta menaxhoni logjikën tuaj të biznesit si një strukturë peme e cila përmban të gjitha pronat përkatëse, duke përfshirë të drejtat e qasjes që punojnë në të njëjtën mënyrë si në një sistem skedari.

Objekti i pemës ka një numër metodash të dobishme që e bëjnë të lehtë gjenerimin e navigacioneve të siteve të tilla si menytë, shiritat anësorë, shtigjet e navigimit dhe shumë më tepër.

Logjika e biznesit

A doni të dini më shumë?

Pyetjet e bëra më shpesh

A mund ta shkarkoj UCMS falas?

Zhvillimi i këtij programi ka marrë shumë kohë, para dhe përvojë. Këto shpenzime duhet të mbulohen. Për këtë arsye, kërkohet një licencë për të përdorur UCMS.

A do të jetë UCMS ndonjëherë burim i hapur?

Pasi kostot e zhvillimit janë amortizuar, ne mund të publikojmë kodin burimor dhe të lejojmë përdorimin jo të lirë të tregtarëve për individët (por jo kompanitë). Ju nuk duhet të presin që kjo të ndodhë në të ardhmen e afërt, në vend të vitit 2021 ose më vonë.

Çfarë metoda të pagesës mund të përdor?

Ju mund të paguani me transferim bankar ose PayPal. Pagesat me kartë krediti janë gjithashtu të mundshme nëpërmjet PayPal, të gjitha kartat e kreditit të mëdha nga Visa, Mastercard, American Express dhe Discover janë të pranuara.

Kur e marr çelësin e licencës?

Ju do të merrni çelësin e licencës dhe kodin burimor sapo pagesa të jetë kredituar në llogarinë tonë bankare. Nëse paguani me PayPal, ne do të dërgojmë çelësin e licencës dhe kodin burimor me vonesë prej 3-5 ditësh pas marrjes së pagesës për të na mbrojtur nga mashtrimi i pagesave.

Cilat janë kushtet e licencimit?

Ne u japim mbajtësve të liçencave një licencë jo-ekskluzive, jo të transferueshme, jo-resellable, të vazhdueshme për ta përdorur këtë softuer për një domen të internetit. Kjo licencë e softuerit nuk mund të transferohet tek palët e treta ose të rishit.

A mund të marr një licencë / mbështetje me porosi?

Na telefononi dhe le të flasim për këtë. Ne ofrojmë shumë shërbime shtesë, si: Këshillim, përkrahje ose krijim i skeletit të aplikacionit tuaj nëse na paguan për këtë. Megjithatë, ne nuk menaxhojmë ose mbajmë asnjë projekt, dhe ju do të keni nevojë për zhvilluesin tuaj për të drejtuar biznesin tuaj dixhital për një afat të gjatë.

A mund ta publikoj projektin tim në Github?

Nuk lejohet të kalojë ose të publikojë kodi burimor të UCMS në tërësi ose pjesërisht. Kjo do të thotë që ju mund të publikoni vetëm kodin tuaj që keni shkruar vetë, por nuk mund të publikoni asnjë pjesë të kodit UCMS si burim të hapur në github ose të ngjashme.

A do të marr një faturë nëse e ble?

Natyrisht, pas dërgimit të formularit të porosisë ju do të merrni një konfirmim të rendit / faturë pro forma (që është pa relevancë tatimore). Fatura përfundimtare (dhe e taksave të rëndësishme) dërgohet së bashku me çelësin e licencës dhe kodin burimor pas marrjes së pagesës.

A duhet të paguaj TVSH-në?

Nëse jetoni në një shtet anëtar të Bashkimit Evropian, ju gjithashtu duhet të paguani TVSH-në e aplikueshme në vendin tuaj. Shkalla e TVSH-së varet nga shteti anëtar i BE-së në të cilin jetoni. Nëse jetoni diku tjetër, nuk ka TVSH.

A paguhen taksat e UCMS-ve?

Sigurohuni që t'i kërkoni llogaritarit tuaj! Nëse jeni një kompani, shanset janë shumë të mira që ju mund të zbrisni kostot krejtësisht ose të paktën pjesërisht nga tatimi. Në rastin ideal, nuk ju kushton asgjë për të blerë një licencë UCMS.